22 juni 2014 Kunst- en antiekmarkt in Bemelen

Antiek en Curiosa markt te Bemelen

Van 10:00 tot 17:00

Bij St. Laurentiusstraat Bemelen (bij Maastricht)

Zondag 22 juni 2014 zal in Bemelen voor de 16e keer de Laurentiusmarkt worden georganiseerd door Harmonie St. Laurentius. Met minimaal 125 kramen heeft de organisatie dit jaar weer een uitstekende keuze kunnen maken in exclusieve handelaren, particulieren en winkeliers die een gevarieerd aanbod aan mooi antiek en uitstekende curiosa te koop aanbieden. De kraampjes zijn opgesteld in de St. Laurentiusstraat gelegen in de oude dorpskern van Bemelen. De oude boerderijen met hun knusse binnenpleintjes geven een nostalgische sfeer aan de markt.

Indien u tussen de kraampjes door gezellig wilt bijkletsen en genieten van de ambiance op de markt kunt u op de terrasjes in de nabijheid van het drankbuffet plaats nemen. Hier staat de bbq opgesteld waar u onder het genot van sfeermuziek kunt genieten van een heerlijk stukje vlees. Verder is de ijskar aanwezig met vele soorten schepijs.

Bemelen kunt u met openbaar vervoer bereiken met bus lijn 53. Voor degene die met de auto komt zijn ruime parkeerplaatsen op loopafstand van de markt.

De entree bedraagt € 2,00 voor volwassenen, kinderen hebben vrije toegang.  • Delen viaShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter